Πρασινο Τσαι

Διαθέτουμε τα πιο δημοφιλή και πολυτιμότερα πράσινα τσάγια απο την Κίνα , την Ιαπωνία και απο άλλες περιοχές του κόσμου. Κάποιες απο αυτές τις ποικιλίες ειναι το κινέζικο Sencha, Gunpowder , white Monkey, Lung Ching και το ιαπωνικό Genmaicha, Matcha και Gyokuro Asahi

 

Η βάση των γνωστών μειγμάτων μας είναι ποικιλίες τσαγιών υψηλής ποιότητας. Ο συνδιασμός των διαφορετικών φυσικών αρωμάτων και των συτατικών άριστης ποιότητας κάνουν τα τσάγια μας να αποτελούν μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία.

 

Το πράσινο τσάι παρασκευάζεται μέσω αποξήρανσης των φύλλων που συλλέγονται από το φυτό Καμέλια η σινική. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις χώρες τις ανατολικής Ασίας.

Πάνω από μια δεκαετία έρευνες για τα πλεονεκτήματα του πράσινου τσαγιού, ειδικά για την πιθανότητα να καταπολεμά τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις αποτελούν αξιοπερίεργο, όπως οι ελάχιστες μελέτες για το ρόλο του πράσινου τσαγιού στην μείωση της χοληστερίνης, στην καύση του λίπους, στην πρόληψη του διαβήτη και των εγκεφαλικών καθώς και την αποτροπή της άνοιας.

Τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού, τα οποία ονομάζονται κατεχίνες, συλλέγουν τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να καταστρέψουν το DNA και να συμβάλλουν στην εμφάνιση καρκίνου, θρόμβους στο αίμα και αρτηριοσκλήρωση.
Το πράσινο τσάι και το εκχύλισμα του έχει αποδειχτεί ότι καταπολεμά την παχυσαρκία και την χαμηλή LDL (κακή χοληστερίνη), δυο παράγοντες υπεύθυνους για τις καρδιακές παθήσεις και το διαβήτη, αλλά σε περιορισμένες μελέτες.
Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Το πράσινο τσάι έχει βρεθεί ότι είναι αποτελεσματικό για την αύξηση της ενεργειακής δαπάνης και βοηθάει με την απώλεια βάρους. Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμμετέχει στην πρόληψη των ελεύθερων ριζών.

2107 GOLDEN BEACH

2110 ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

2115 ROYAL STAR

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τον Κατάλογο